Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
Zakelijk

Stijlvolle locatie

Vanwege het karakter en het landschap is Orangerie Mattemburgh een unieke locatie waar iedere ondernemer zijn relaties graag ontvangt, of zich met het managementteam in alle rust terugtrekt voor een meeting. De combinatie van de Orangerie en het landgoed schept vele mogelijkheden. Buiten uw meeting om kunt u heerlijk uitwaaien op het landgoed of een workshop naar keuze combineren met uw activiteiten.

De Orangerie beschikt over hedendaagse faciliteiten, zoals een beamer en draadloos internet.

Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderarrangementen vinden in principe plaats in de vleugels van de Orangerie of de Kruidenzaal. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de Villa.

U kunt gebruik maken van een 4-uurs- of 8-uurs-vergaderarrangement. Tijdens uw zakelijke bijeenkomsten kunnen wij eveneens uw lunch of diner verzorgen (in menu- of buffetvorm) en uiteraard behoren ook recepties tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op. 

Klik hier voor meer informatie over de vergaderarrangementen

Eigen eventplanner

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u van het begin tot het eind kan genieten van zowel de voorbereidingen als de napret bieden wij de mogelijkheid om onze eventplanner Cheyenne Pepper in te schakelen voor advies en hulp. Zij kan helpen met opstarten, specifieke onderdelen, styling of de complete organisatie uit handen nemen. Maar net wat de wensen zijn!

U kunt de afspraak met onze collega's van Orangerie Mattemburgh combineren met Cheyenne of haar advies opvragen via contact@cheyennepepper.nl of stuur een bericht via Instagram.

Kijk voor meer informatie op www.cheyennepepper.nl