Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
Events

Het landgoed in combinatie met de witte villa en de Orangerie maakt Mattemburgh tot een unieke locatie voor events. Of u nu kiest voor een groots opgezette activiteit of juist iets meer intiems: de bijzondere eigen sfeer vormt een uniek decor.

Het team van de Orangerie is ervaren in het organiseren en/of faciliteren van events - al dan niet in samenwerking met o.a. Brabants Landschap. Zo vonden op Mattemburgh al De week van het landschap, De Brabantse Wal Dag, ProefMei, De Haringparty en diverse mode-, sport- en muziekevents plaats.

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

 CONTACT

Eigen eventplanner

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u van het begin tot het eind kan genieten van zowel de voorbereidingen als de napret bieden wij de mogelijkheid om onze eventplanner Cheyenne Pepper in te schakelen voor advies en hulp. Zij kan helpen met opstarten, specifieke onderdelen, styling of de complete organisatie uit handen nemen. Maar net wat de wensen zijn!

U kunt de afspraak met onze collega's van Orangerie Mattemburgh combineren met Cheyenne of haar advies opvragen via contact@cheyennepepper.nl of stuur een bericht via Instagram.

Kijk voor meer informatie op www.cheyennepepper.nl

 

Photobooth

Hoe zorg je ervoor dat de gasten direct een blijvende herinnering aan jullie dag mee naar huis nemen? Met een Photobooth van Moon Creativ , succes gegarandeerd! Met deze photobooth maak je niet alleen foto's, maar ook de Boomerangs en Gifjes. Uit de photobooth komen steeds 2 printjes. Met de ene print kan je bijvoorbeeld het gastenboek vullen en de andere kan mee naar huis worden genomen als een mooie herinnering van de dag/avond. Goed om te weten, de printjes bij Moon Creativ zijn onbeperkt én ze customizen het startscherm van de photobooth en de prints!

Lichtletters

Voor extra sfeerverlichting kan je ook bij Moon Creativ terecht, ideaal! Kies bijvoorbeeld voor de fantastische lichtletters Mr & Mrs of jullie initialen? Ze maken het plaatje bij jullie ceremonie, borrel of feest compleet!