Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
Trouwen

De intieme sfeer van de Orangerie en haar prachtige omgeving maakt dit tot een unieke locatie voor huwelijken. Het gehele feest - van receptie tot diner en ja ... zelfs tot de officiële huwelijksvoltrekking - kan plaatsvinden in de Orangerie. Daarbij zorgen goed weer en de prachtige landschapstuinen voor een romantisch decor. De sfeer en unieke ambiance van onze Orangerie staan garant voor een onvergetelijke dag! We hebben allerlei suggesties welke natuurlijk aan uw wensen zijn aan te passen. We nodigen u graag uit om in overleg tot een feestelijk aanbod te komen.

Huwelijksarrangementen

Vooraf aan de huwelijksvoltrekking kunnen wij uw gasten al in stijl ontvangen; een heerlijke start voor de mooiste dag van uw leven. De huwelijksvoltrekking kan daarna plaats vinden in onze Orangerie of in de tuinen van het Landgoed Mattemburgh.

Bruidsreportage

Het Landgoed leent zich vanzelfsprekend voor het maken van de mooiste foto's. Het maken van foto's op het Landgoed Mattemburgh is alleen toegestaan in combinatie met een ceremonie/bruiloft bij Orangerie Mattemburgh.

Huwelijksreceptie

Uiteraard wilt u uw gasten laten delen in uw feestvreugde. Het team van Orangerie Mattemburgh verzorgt voor u een sfeervolle receptie naar uw eigen wensen. In overleg met u serveren wij een koud en/of warm bittergarnituur al dan niet met champagne of een soortgelijk aperitief. In de zomer kunt u uw receptie ook houden op ons mooie terras. Wij kunnen dit terras eventueel verwarmen.

Huwelijksfeest

Vooraf aan uw feestavond kunnen wij voor u een diner, walking dinner, BBQ, shared dining of buffet, compleet met bijpassende wijnen verzorgen. Wilt u daarna een stijlvol en intiem feestje of gaan u en uw gasten spreekwoordelijk 'helemaal los'? Het is ons om het even, het gaat om u en uw gasten. Om uw avond verder in te vullen, beschikken wij over allerlei apparatuur.

Kortom, samen maken we de dag onvergetelijk!

 

Eigen weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u van het begin tot het eind kan genieten van zowel de voorbereidingen als de napret bieden wij de mogelijkheid om onze weddingplanner Cheyenne Pepper in te schakelen voor advies en hulp. Zij kan helpen met opstarten, specifieke onderdelen, styling of de complete organisatie uit handen nemen. Maar net wat de wensen zijn!

U kunt de afspraak met onze collega's van Orangerie Mattemburgh combineren met Cheyenne of haar advies opvragen via contact@cheyennepepper.nl of stuur een bericht via Instagram.

Kijk voor meer informatie op www.cheyennepepper.nl

 

Photobooth

Hoe zorg je ervoor dat de gasten direct een blijvende herinnering aan jullie dag mee naar huis nemen? Met een Photobooth van Moon Creativ , succes gegarandeerd! Met deze photobooth maak je niet alleen foto's, maar ook de Boomerangs en Gifjes. Uit de photobooth komen steeds 2 printjes. Met de ene print kan je bijvoorbeeld het gastenboek vullen en de andere kan mee naar huis worden genomen als een mooie herinnering van de dag/avond. Goed om te weten, de printjes bij Moon Creativ zijn onbeperkt én ze customizen het startscherm van de photobooth en de prints!

Lichtletters

Voor extra sfeerverlichting kan je ook bij Moon Creativ terecht, ideaal! Kies bijvoorbeeld voor de fantastische lichtletters Mr & Mrs of jullie initialen? Ze maken het plaatje bij jullie ceremonie, borrel of feest compleet!