Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
Menukaart

 

Bekijk hier onze menukaart:

MENUKAART

Als het u niet lukt om de menukaart te downloaden dan kunt u de link ingedrukt houden en deze openen in een nieuw tabblad.

 Midden in de prachtige natuur van de Brabantse Wal, daar waar Brabant Zeeland kust en België omarmt, ligt Landgoed Mattemburgh. Op deze historische locatie laten wij u graag genieten van ons Eetbare Landgoed. In onze sfeervolle Orangerie, waar vroeger de meest unieke collectie kuipplanten van Nederland overwinterde, serveren wij nu de fijnste gerechten. Met het beste uit eigen tuin, de toppers uit de streek en alles recht van het land. Met passie gekweekt, geselecteerd en bereid.

 Geniet tijdens uw bezoek van de verse producten die Landgoed Mattemburgh verbouwd in de binnentuin van De Orangerie.

 Onze menukaart bestaat uit een diverse a la carte kaart, gebaseerd op producten die uit de omgeving van het landgoed komen. Natuurlijk speelt het fruit en de groente uit de binnentuin ook een rol in deze menukaart.

Naast de a la carte kaart hebben wij in de winterperiode een 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu samengesteld door onze chef.

In de zomerperiode hebben wij ons bekende moestuinmenu, gebaseerd en geïnspireerd door hetgeen wat op dat moment in onze binnentuin groeit.

Geniet ervan!