Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
De Wintertuin

De wintertuin

Op het prachtige landgoed Mattemburgh bevindt zich naast Orangerie Mattemburgh het gebouw de Wintertuin. De Wintertuin vervult twee functies, namelijk de overwinterplek van de unieke kuipplanten collectie én een ideale locatie om evenementen en partijen te laten plaatsvinden.

De oorsprong

In 2005 opende Orangerie Mattemburgh haar deuren als eet- en drinkgelegenheid. Orangerie Mattemburgh heeft een heel bijzondere geschiedenis, zoals de naam en de uitstraling het eigenlijk al verklappen, was dit gebouw vroeger dé overwinterplek van de unieke kuipplanten collectie.

Om deze prachtige kuipplanten collectie een overwinterplek te geven en voor te bereiden op het voorjaar is de Wintertuin gebouwd. Dit gebouw beschikt over de nieuwste technologieën om het perfecte klimaat na te bootsen, die de planten in goede staat houdt én er voor zorgt dat de planten binnen niet verder groeien.

Evenementen & partijen

Naast het fungeren als overwinterplek voor de kuipplaten collectie, heeft de Wintertuin een tweede functie. Zodra de planten naar buiten mogen (eind mei) en op haar originele plaats komen te staan, kan de Wintertuin ingezet worden voor diverse evenementen en partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: bruiloften, huwelijksfeesten, condoleances, rouwplechtigheden, personeelsfeesten, jubileums, borrels, beurzen, kunstexposities, dans & theater, etc. De Wintertuin is zeer veelzijdig en heeft ontelbare mogelijkheden!

Catering & inrichting

Naast het verzorgen van de ruimte, zorgt Orangerie Mattemburgh ook voor de catering en de inrichting. De Wintertuin heeft veel mogelijkheden met inrichten, denk hierbij aan het verkleinen van de ruimte, licht en geluid, de aankleding van tafels en stoelen, een podium, noem het maar op! Daarnaast verzorgt Orangerie Mattemburgh ook de catering, bijvoorbeeld hapjes en drankjes, diner of een BBQ. Deze mogelijkheden zijn helemaal afgestemd op het soort evenement en wij denken graag mee. 

Ben jij benieuwd geraakt naar de mogelijkheden, wil je weten wat wij voor jou kunnen organiseren of heeft u andere vragen? Graag komen wij in contact!

 

Neem een kijkje!

Eigen eventplanner

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u van het begin tot het eind kan genieten van zowel de voorbereidingen als de napret bieden wij de mogelijkheid om onze eventplanner Cheyenne Pepper in te schakelen voor advies en hulp. Zij kan helpen met opstarten, specifieke onderdelen, styling of de complete organisatie uit handen nemen. Maar net wat de wensen zijn!

U kunt de afspraak met onze collega's van Orangerie Mattemburgh combineren met Cheyenne of haar advies opvragen via contact@cheyennepepper.nl of stuur een bericht via Instagram.

Kijk voor meer informatie op www.cheyennepepper.nl