Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
Magazine
OVER ONS
Lunch
Diner
Wijnkaart
Bierkaart
High/Cool Tea, High Beer/Wine
Recept van de Chef
Ons Magazine
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
Condoleance
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
FEEST/EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT / RESERVEREN
Wijnkaart

Bij het genieten van de verfijnde gerechten uit de tuinen van het Eetbare Landgoed hoort natuurlijk een goed glas wijn. Er zijn talloze verschillende wijnen en welke wijn nou het beste bij een bepaald gerecht past is altijd een kwestie van smaak. Gelukkig hebben we een prachtige collectie kwaliteitswijnen beschikbaar bij de Orangerie Mattemburgh welke gegarandeerd uitsluiten op uw persoonlijke smaak! Bestudeer zelf onze Wijnkaart of laat u tijdens uw diner verrassen en kies voor een speciaal samengesteld Wijnarrangement.

 

 

SLOW WINE

TERUG NAAR DE OORSPRONG

 Slow Wine sluit aan bij de Slow Movement, een cultureel maatschappelijke beweging die staat voor een andere manier van leven. Geen snelle massaproductie en standaardisering meer, maar terug naar de oorsprong. Eerlijk en Puur.

Slow Wine is een natuurlijke wijn. De wijnmakers zijn relatief kleine, onafhankelijke wijnproducenten. Zij maken hun wijn het liefst van zelf geteelde, hand geplukte, biologische druiven. Zonder gebruik van kunstmatige chemische stoffen zoals onkruidverdelgers. En zonder kleur-, geur- of smaakversterkers. Slow Wine is gemaakt met geduld aan aandacht.

Dus neem de tijd om te genieten