Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Menukaart
Wijnkaart
Drankenkaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
De Wintertuin
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
Condoleance
FEEST & EVENT
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT
RESERVEER
EVENTPLANNER
Communiefeesten

Een heel bijzondere gelegenheid, voor u én voor uw kind: de Eerste Communie. Daar hoort een spetterend feest bij! Landgoed Mattemburgh heeft de ruimte en de sfeer om er een onvergetelijke dag van te maken. Ons team heeft al heel wat communicantjes laten stralen. Onze ervaring combineren we met uw ideeën. Samen maken we er het perfecte feest van!

Alvast wat ideeën

•             Sfeerbepalend

Nodig je een klein gezelschap uit en wordt het een intiemer feestje? Of wordt het een groots feest voor een grote groep? Laten we samen kijken welke locatie het beste past. Een kleine of grote ruimte? Binnen of buiten? Kies de juiste plek voor de juiste sfeer.

•             Lekker buiten

Landgoed Mattemburgh leent zich perfect voor een tuinfeest. Met een stijlvolle tent met inrichting mag er zelfs een buitje vallen. Onze professionele partner regelt het graag voor u!

•             Kinderfeest!

Als de kinderen zich vermaken, kunnen ook de volwassenen echt genieten. Wordt het een springkussen? Animatie in leuk ingerichte kinderhoekjes? Een speciale kindertent? Er is zoveel mogelijk!

•             Inwendige mens

Zonder lekker eten en een drankje geen feest. Wij zorgen dat dat dik in orde is. Heerlijke hapjes, een feestelijk (kinder)menu, smaakvolle buffetten: aan u de keuze! Wij stellen ook graag een passende drankarrangement voor u samen.

•             Foodfestival

Feesten volgens de nieuwste trend? Laat dan een foodtruck op uw feest komen. Van een klassieke frituur op wielen tot een vega-, burger- of pizzatruck of een keukentje met Oosterse specialiteiten. Geniet van de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak gerust een afspraak met ons. Wij nemen graag de tijd om vrijblijvend alle opties te bespreken. Dan maken we er samen een onvergetelijke dag van!

Eigen eventplanner

Bij het organiseren van een communie komt veel kijken. Om ervoor te zorgen dat u van het begin tot het eind kan genieten van zowel de voorbereidingen als de napret bieden wij de mogelijkheid om onze eventplanner Cheyenne Pepper in te schakelen voor advies en hulp. Zij kan helpen met opstarten, specifieke onderdelen, styling of de complete organisatie uit handen nemen. Maar net wat de wensen zijn!

U kunt de afspraak met onze collega's van Orangerie Mattemburgh combineren met Cheyenne of haar advies opvragen via contact@cheyennepepper.nl of stuur een bericht via Instagram.