Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Lunch
Diner
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef
Kerst kaart
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
Condoleance
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
FEEST/EVENT
RESERVEREN
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT

MENU

Lunch
Diner
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef

Voorgerechten

Carpaccio van MRIJ rund 13,50

MRIJ rund l truffelmayonaise l seizoensalade l Parmezaanse kaas

Tartaar van runderhaas14,50

Belgisch witblauw | eidooier | krokant

Tonijn14,50

Witte sesam | zwarte sesam | komkommer | kerrie | soja 

Vis palet 15,50

Gerookte zalm l gerookte paling l Hollandse garnalen l cocktailsaus

Bloedworst en coquille16,50

Duo | appel | jus | geroosterd 


Soepen

Moestuin velouté 8,50

Wisselend l seizoen l moestuin

Bisque 9,50

Kreeft l Hollandse garnalen

Tomatensoep 6,50

Trostomaat l paprika



Hoofdgerechten

Tournedos 27,50

Belgisch witblauw l paddenstoelen l romige pepersaus

Chefs rund25,50

Gestoofde runderwang | bavette | eigen jus | bourgondisch

Duo van eend26,50

Gekonfijte eendenbout | eendenborst | aardpeer | krokant

Heilbotfilet22,50

Wit | romige kreeftenjus | roerbakgroenten | Hollandse garnalen

Snoekbaars24,50

Ijsselmeer | tomatenbouillon | venkel | pasto 

Gamba’s 23,50

a la plancha l tuinkruiden l knoflook l olie




Desserts

Dulce de leche12,50

Peer | walnoten | stroop | crumble

Choco momentje 13,50

Puur l melk l wit

Panna cotta 11,50

Steranijs | perzik | sorbetijs

Grand dessert 14,50

Verrassing l seizoen l zoet l hartig

Kaasplankje 14,50

Diverse kaassoorten l honing l balsamico l noten


• Allergie en /of voedselintolerantie? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.
• a la carte kan tot en met 8 personen.