Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
OVER ONS
Lunch
Diner
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
Condoleance
FEEST/EVENT
RESERVEREN
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
CONTACT

MENU

Lunch
Diner
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef

Voorgerechten

Carpaccio van MRIJ rund 13,50

MRIJ rund l truffelmayonaise l seizoensalade l Parmezaanse kaas

Duo van kalf 15,50

Tartaar l zwezerik l krokant l brioche l truffel zoet l zuur

Gravad lax 13,50

Zalm l ingelegd l tuinkruiden l moestuin

Vis palet 15,50

Gerookte zalm l gerookte paling l Hollandse garnalen l cocktailsaus


Soepen

Moestuin velouté 8,50

Wisselend l seizoen l moestuin

Bisque 9,50

Kreeft l Hollandse garnalen

Tomatensoep 6,50

Trostomaat l prei Tussengerechten



Hoofdgerechten

Tournedos 27,50

Belgisch witblauw l paddenstoelen l romige pepersaus

Iberico rack 26,50

Tijm l rozemarijn l knoflook l smoked porter jus

Picanha 24,50

Kalf l staartstuk l gratin l kalfsjus

Zwaardvis 24,50

Gegrild l antiboise l seizoengroenten

Zalm 22,50

Cederhout l rosé l witte wijnsaus

Gamba’s 23,50

a la plancha l tuinkruiden l knoflook l olie




Desserts

Citrus uit eigen tuin 13,50

Mandarijn l citroen l sinaasappel

Choco momentje 12,50

Puur l melk l wit

Panna cotta 11,50

Basilicum l Hollandse aardbeien l balsamico l witte chocolade

Grand dessert 14,50

Verassing l seizoen l zoet l hartig

Kaasplankje 14,50

Diverse kaassoorten l honing l balsamico l noten


• Allergie en /of voedselintolerantie? Vraag ernaar bij een van onze medewerker.
• a la carte kan tot en met 8 personen.