Over ons
Het eetbare landgoed
Wandelexcursie
Nieuws
Magazine
OVER ONS
Lunch
Diner
Kerst kaart
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef
Ons Magazine
MENU
Feest
Trouwen
Zakelijk
Events
Condoleance
Babyshower
Kraam- of doopfeest
Communiefeesten
FEEST/EVENT
RESERVEREN
Contact
Openingstijden
Route
Vacatures
Nieuwsbrief
CONTACT

MENU

Lunch
Diner
Kerst kaart
Arrangementen
Week special
Recept van de Chef
Ons Magazine

Voorgerechten

Carpaccio van MRIJ rund 13,50

MRIJ rund l truffelmayonaise l seizoensalade l Parmezaanse kaas

Tartaar van runderhaas14,50

Belgisch witblauw | eidooier | krokant

Tonijn14,50

Witte sesam | zwarte sesam | komkommer | kerrie | soja 

Vis palet 15,50

Gerookte zalm l gerookte paling l Hollandse garnalen l cocktailsaus

Bloedworst en coquille16,50

Duo | appel | jus | geroosterd 


Soepen

Moestuin velouté 8,50

Wisselend l seizoen l moestuin

Bisque 9,50

Kreeft l Hollandse garnalen

Tomatensoep 6,50

Trostomaat l paprika



Hoofdgerechten

Tournedos 27,50

Belgisch witblauw l paddenstoelen l romige pepersaus

Chefs rund25,50

Gestoofde runderwang | bavette | eigen jus | bourgondisch

Duo van eend26,50

Gekonfijte eendenbout | eendenborst | aardpeer | krokant

Heilbotfilet22,50

Wit | romige kreeftenjus | roerbakgroenten | Hollandse garnalen

Snoekbaars24,50

Ijsselmeer | tomatenbouillon | venkel | pasto 

Gamba’s 23,50

a la plancha l tuinkruiden l knoflook l olie




Desserts

Dulce de leche12,50

Peer | walnoten | stroop | crumble

Choco momentje 13,50

Puur l melk l wit

Panna cotta 11,50

Steranijs | perzik | sorbetijs

Grand dessert 14,50

Verrassing l seizoen l zoet l hartig

Kaasplankje 14,50

Diverse kaassoorten l honing l balsamico l noten


• Allergie en /of voedselintolerantie? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.
• a la carte kan tot en met 8 personen.