Mattemburgh Cultinair

Mattemburgh Cultinair – De culinaire toekomstreis!


Tijdens de tweede editie van het zomerse, culturele en culinaire event, Mattemburgh Cultinair, is nog plaats voor standhouders in de lifestyle branche.


We zijn op zoek naar kwalitatiets-aanbieders, die weten hoe je sfeer brengt en die hun producten willen verkopen en showen tijdens Mattenburgh Cultinair. Op het pareltje van de Brabantse Wal is een succesvolle dag sowieso gegarandeerd!

 

Sieraden, kleding, tuinmeubelen, woon- & tuinaccessoires, beauty, biologische producten. We zijn op zoek naar de beste en leukste ondernemers van de Brabantse Wal die dit evenement nog meer body gaan geven. Ook is er ruimte voor stichtingen, verenigingen en (sport)clubs die aan de buitenwereld willen laten zien wat zij kunnen en doen.

 

Dit jaar vindt het event plaats op zondag 25 juni, van 11.00 tot 17.00 uur. Interesse? Neem dan contact op via info@mattemburgh-events.nl en vraag naar de voorwaarden, prijzen en mogelijkheden!Mattemburgh Cultinair, waar cultuur en culinair elkaar omarmen.

Restaurateurs presenteren de heerlijkste gerechten van de nieuwe zomerkaart, laten de lekkerste hapjes proeven en leggen met veel passie uit hoe zij in de keuken te werk gaan.

 

Naast het culinaire gedeelte staat tevens andere cultuur centraal. Artiesten uit de regio presenteren hun talenten, de geschiedenis van Mattemburgh wordt nog eens goed onder de loep genomen, er workshops en activiteiten voor de kinderen en je kunt kennismaken met de nieuwbouw plannen die dit jaar starten op Mattemburgh. We nemen bezoekers mee in een tijdreis van Mattemburgh van toen, naar dat van nu en van de toekomst. We werken langzaam toe naar Mattemburgh 2.0, natuurlijk met behoud van die authentiek, histosrische sfeer en uitstraling. Mis het niet!

 

 

 

Onze weekaanbieding

 

foto1

Activiteitenkalender