Orangerie Actueel

Zomer!

Gewijzigde openingstijden

Speciaal voor de vroege vogels zijn we vanaf nu geopend om 10.30 uur. 

Nieuwe openingstijden: Dinsdag t/m zondag vanaf 10.30 uur, maandag gesloten.

Dinsdag 15 & dinsdag 29 augustus zijn wij geopend t/m 16.00 uur

Dinsdag 22 augustus zijn wij gesloten

Let op! Vanaf maandag 4 september zijn we voor een lange periode gesloten i.v.m. grote verbouwing

 

 

Nieuwe zomer kaart

In het eerste weekend van juni presenteerde onze chef-kok Joris de nieuwe zomer kaart onder het motto: 'Genieten van het gulle leven'. 

 

Hongerig naar onze nieuwe zomer kaart?

 

De zomer kaart (klik hier)

 

NIEUW: Het Mattemburgh Magazine

In dit magazine is onze geheel vernieuwde lunchkaart terug te vinden met nieuwe maar ook oude en vertrouwde gerechten van de Orangerie.

Nieuw is bijvoorbeeld onze High Cool Tea. Een verfrissende variant op de High-Tea, een echte verkoeling voor op de warme dagen. Of de Hard Shake, een mix van een cocktail en een milkshake. Verder is onze bier kaart gigantisch gegroeid met allerlei speciaal biertjes! Een echte aanrader om te proeven tijdens een High Beer of een Bierproeverij. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier het Mattemburgh Magazine .

 

 

Gesloten i.v.m. verbouwing

Vanaf maandag 4 september 2017 zijn wij gesloten i.v.m. een grote verbouwing. In een notendop staat er het volgende op de planning:


- Het noodgebouw in de binnentuin zal compleet worden vervangen door nieuwbouw. In ons nieuwe restaurant komt een openkeuken concept voor een pure eetbeleving. Hierin maken we gebruik van zelf gekweekte kruiden, bloemen, fruit en groenten die in de vernieuwde binnentuin met kas te vinden zijn.
- Voor het behoud van de bijzondere kuipplantencollectie wordt er een nieuwe winterberging gebouwd op het landgoed, nabij de oude orangerie.
- Aanleg nieuwe entree voor nieuwe Orangerie/winterberging met parkeerterrein. Deze komt naast de bestaande entree verderop aan de Beukendreef.

 

Lees voor uitgebreide informatie het stukje ‘Nieuwbouw Mattemburgh’ onder Nieuws.

 

Catering
Tijdens deze sluitingsperiode is het team van Orangerie Mattemburgh beschikbaar voor catering in de locatie ‘De Kraaijenberg’, het bezoekerscentrum van Brabants Landschap. Op basis van aanvraag is dit mogelijk. U kunt contact opnemen via T. (0164) 66 08 34 en info@orangeriemattemburgh.nl

 

Vanaf mei 2018 zullen wij onze deuren weer openen! In de tussentijd houden we u graag op de hoogte van ontwikkelingen via onze website en Facebook Pagina.

 

Met hartelijke groet,
Team Orangerie Mattemburgh

 

 


Onze weekaanbieding

 

foto1

Activiteitenkalender