Orangerie Actueel

Carnaval!

NIEUWS: AH actie wegens succes verlengd!

Omdat we in januari bijna iedere dag zijn volgeboekt, geven we onze gasten graag de gelegenheid om alsnog de Albert Heijn spaarkaart in te leveren. Daarom kan het verzilveren van de spaarkaart bij ons t/m 28 februari. 

 

De prijs voor ons AH 3-gangenmenu is €34,50 wat betekend dat u slechts €17,25 p.p. hoeft te betalen bij inlevering van een volle spaarkaart. Een heerlijke spaaractie dus!

 

Reserveren kan telefonisch via 0164 660 834 of via info@orangeriemattemburgh.nl 

Graag hierbij de AH actie melden om de reservering compleet te maken.


Sligro Spaaractie

Spaar mee voor dinercheques t.w.v. € 25 bij de Sligro. Want, deze cheques kan je bij ons inleveren! Voor lunch of diner, á la carte of een menuutje, alles is mogelijk! Tegen inlevering van de cheque krijg je € 25 korting op de rekening. 

 

Bij iedere €100 die je bij Sligro besteedt, krijg je een spaarzegel. Met 4 spaarzegels heb je een volle spaarkaart. Een volle spaarkaart wissel je in voor een dinercheque ter waarde van € 25. Deze dinercheques kan je bij ons verzilveren. Dan krijg je € 25 korting op je rekening.

 

Sparen voor dinercheques kan van maandag 12 september tot en met zaterdag 3 december 2016. Je spaarkaart inwisselen kan tot en met zaterdag 31 december 2016. De dinercheques zijn geldig tot en met zaterdag 4 maart 2017.

  

 


Onze weekaanbieding

 

foto1

Activiteitenkalender