Orangerie Actueel

Verbouwing

Let op! Vanaf maandag 4 september zijn we voor een lange periode gesloten i.v.m. grote verbouwing

 

Gesloten i.v.m. verbouwing

Vanaf maandag 4 september 2017 zijn wij gesloten i.v.m. een grote verbouwing. In een notendop staat er het volgende op de planning:

- Het noodgebouw in de binnentuin zal compleet worden vervangen door nieuwbouw. In ons nieuwe restaurant komt een openkeuken concept voor een pure eetbeleving. Hierin maken we gebruik van zelf gekweekte kruiden, bloemen, fruit en groenten die in de vernieuwde binnentuin met kas te vinden zijn.
- Voor het behoud van de bijzondere kuipplantencollectie wordt er een nieuwe winterberging gebouwd op het landgoed, nabij de oude orangerie.
- Aanleg nieuwe entree voor nieuwe Orangerie/winterberging met parkeerterrein. Deze komt naast de bestaande entree verderop aan de Beukendreef.

Lees voor uitgebreide informatie het stukje ‘Nieuwbouw Mattemburgh’ onder Nieuws.

 

 

Catering

Tijdens deze sluitingsperiode is het team van Orangerie Mattemburgh beschikbaar voor catering in de locatie ‘De Kraaijenberg’, het bezoekerscentrum van Brabants Landschap. Op basis van aanvraag is dit mogelijk. U kunt contact opnemen via T. (0164) 66 08 34 en info@orangeriemattemburgh.nl

 

Vanaf mei 2018 zullen wij onze deuren weer openen! In de tussentijd houden we u graag op de hoogte van ontwikkelingen via onze website en Facebook Pagina.

 

Met hartelijke groet,
Team Orangerie Mattemburgh


Onze weekaanbieding

 

foto1

Activiteitenkalender