Huwelijk & Feest

Feest!

De intieme sfeer van de Orangerie en haar prachtige omgeving maakt dit tot een unieke locatie voor huwelijken. Het gehele feest - van receptie tot diner en ja ... zelfs tot de officiële huwelijksvoltrekking - kan plaatsvinden in de Orangerie. Daarbij zorgen goed weer en de prachtige landschapstuinen voor een romantisch decor. De sfeer en unieke ambiance van onze Orangerie staan garant voor een onvergetelijke dag!

We hebben allerlei suggesties welke natuurlijk aan uw wensen zijn aan te passen. We nodigen u graag uit om in overleg tot een feestelijk aanbod te komen.

 

Huwelijksarrangementen

Vooraf aan de huwelijksvoltrekking kunnen wij uw gasten al in stijl ontvangen; een heerlijke start voor de mooiste dag van uw leven. Daarna kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in het gemeentehuis. Of u kiest ervoor om ook dit officiële gedeelte exclusief in de Orangerie te laten plaatsvinden. Zelfs het theehuisje kan als trouwlocatie fungeren.  

 

Bruidsreportage

Het Landgoed leent zich vanzelfsprekend voor het maken van  de mooiste foto's. Heeft u al een fotograaf of kunnen wij die voor u regelen? Voor u weer een zorg minder. Voor de fotoreportage op ons Landgoed vraagt Brabants Landschap een kleine vergoeding; hiervoor krijgt u een lidmaatschap van Brabants Landschap cadeau. 

 

Indien u enkel geïnteresseerd bent in het houden van een bruidsreportage op het landgoed kunt u contact opnemen met ons. Voor een huwelijkreportage op het landgoed wordt een vergoeding van €150,- gevraagd, waarvan de helft geschonken wordt aan Brabants Landschap. 

 

 

Huwelijksreceptie

Uiteraard wilt u uw gasten laten delen in uw feestvreugde. Het team van Orangerie Mattemburgh verzorgt voor u een sfeervolle receptie naar uw eigen wensen. In overleg met u serveren wij een koud en/of warm bittergarnituur, een hapjesbuffet al dan niet met champgne of een soortgelijk aperitief.

In de zomer kunt u uw receptie ook houden op ons mooie terras. Wij kunnen dit terras eventueel overdekken en/of verwarmen.

 

Huwelijksfeest

Vooraf aan uw feestavond kunnen wij voor u een diner of dinerbuffet compleet met bijpassende wijnen verzorgen. 

Wilt u daarna een stijlvol en intiem feestje of gaan u en uw gasten spreekwoordelijk 'helemaal los'? Het is ons om het even, het gaat om u en uw gasten.

Om uw avond verder in te vullen, beschikken wij over allerlei apparatuur. Op uw verzoek kunnen wij ook een muziekgezelschap of feestband inhuren. Orangerie Mattemburgh kan u ook helpen met bloemen, decoraties en al het andere dat uw feest nog mooier kan maken.

 

Wij zien uw eerste plannetjes graag tegemoet op info@orangeriemattemburgh.nl

 

 


Onze weekaanbieding

 

foto1

Activiteitenkalender